Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cattery Van de Tobbedanser

Fokker van Ragdolls en Brits kort (lang)haar

POEZEN

RAGDOLLS


TOOSKE 

Mijn eigen fokje Tooske van de Tobbedanser een prachtig seal mitted poesje. Hoe trots kun je zijn als zoiets moois in een nestje te voorschijn komt. Ze is onwijs lief en fluffy, echt Ragdoll proof. Ze is een dochter van Emma-Lee, wat ben ik dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen, waardoor ik zo'n pracht mocht fokken.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief 30-3-2021


EMMA -LEE

Omdat Trish niet geschikt bleek voor de fok zijn haar fokster en ik uiteindelijk tot overeenstemming gekomen dat ik Penny van haar over mocht nemen. Alhoewel ze qua tekening niet showkwaliteit is, hoop ik dat haar bouw en mooie oogkleur wel tot uiting zullen gaan komen in onze toekomstige fokplannen met haar. Ze brengt namelijk wel een mooie stamboom en heerlijk karakter mee. Inmiddels is duidelijk geworden dat Penny een HM is.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (juni 2019)

HCM via echo negatief (30-3-2021)


FIV en FeLV negatief (juni 2019)


BRITS KORT- EN LANGHAAR GOLDEN SHADED


SAFARI

En dan onze Britse schoonheid. Deze mooie black golden shaded dame is een kadootje in de cattery. Ik vind de Brit ook enorm prachtig, maar heb toendertijd gekozen voor de Ragdoll. Die hadden net een streepje voor. Nu toch het geluk mogen hebben een Britje toe te voegen in de cattery.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD, CIN via echo negatief (december 2019)


FIV en FeLV negatief (januari 2020)


MOEDEROVERSTE


SAAR


Saar is gesteriliseerd en moeder overste van alle aanwezige katten. Zij blijft in onze cattery.

Onze allereerste kennismaking met de Ragdoll. Saar is een ontzettende lieve poes. Ze komt gedurende de dag constant even een knuffel halen. Saar vindt het af en toe fijn om op schoot te liggen, maar ligt liever strak tegen je aan op de bank. We krijgen over en weer meer dan genoeg liefde van elkaar. Saar is een seal torbie mitted en deze kleur diept steeds verder uit. Vooral haar lichaam wordt meer en meer donkerder van kleur. Ik was op slag verliefd toen ik haar kopje zag en nog steeds vertederd ze mij met haar oogopslag. Saar heeft op 6 juni 2013 een nestje kittens gehad. (zie Foto's Saar 1e nestje).


Bloedgroep A/AB


HCM en PKD via DNA negatief


FIV en FeLV negatief in maart 2013

FIV en FeLV negatief op 31-1-2014


UIT ONS LEVEN, MAAR IN ONS HART EN ZULLEN NOOIT WORDEN VERGETEN..


FAY


(Sadly our Fay passed away at the age of 8 months)

Toch gezwicht voor een mink meisje. Dit is Fay Youandi een ontzettend lief meisje met een heerlijk karakter. Ze is dikke maatjes al met Trish en speelt super lief met de kittens. Ik ben erg benieuwd hoe dit meisje opdroogt.

STERRE


(Door een noodlottig ongeval is Sterre uit het leven gegrepen....)

Mooie mooie Sterre, dochter van Delilah en het pronkje van mijn moeder en mij. Veel ga ik hier niet over schrijven, dit doet te zeer, maar deze lieve schat mag nooit vergeten worden. Ze hoort hier thuis op de website van mijn cattery.....

0