Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cattery Van de Tobbedanser

Fokker van Ragdolls en Brits kort (lang)haar

POEZEN

RAGDOLLS


TOOSKE 

Mijn eigen fokje Tooske van de Tobbedanser een prachtig seal mitted poesje. Hoe trots kun je zijn als zoiets moois in een nestje te voorschijn komt. Ze is onwijs lief en fluffy, echt Ragdoll proof. Ze is een dochter van Emma-Lee, wat ben ik dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen, waardoor ik zo'n pracht mocht fokken.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief 30-3-2021


FIV en FeLV negatief (24-6-2021)


EMMA -LEE

Dit is mooie Emma-Lee, oftewel Guilietta volgens haar stamboom. Ze is de meest zachtste en liefste poes binnen de cattery. Ik heb haar  nog nooit boos gezien. Ze heeft al voor prachtig nageslacht gezorgd, waaronder dochter Tooske hierboven. Dit jaar (2021) is haar kleindochter geboren en we hopen dat zij mag blijven in de cattery. 


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (dec 2019)

HCM, PKD en CIN via echo negatief (juli 2021)


FIV en FeLV negatief (jan 2020)

FIV en FeLV negatief (juni 2021)

PENNY‚Äč

Omdat Trish niet geschikt bleek voor de fok zijn haar fokster en ik uiteindelijk tot overeenstemming gekomen dat ik Penny van haar over mocht nemen. Alhoewel ze qua tekening niet showkwaliteit is, hoop ik dat haar bouw en mooie oogkleur wel tot uiting zullen gaan komen in onze toekomstige fokplannen met haar. Ze brengt namelijk wel een mooie stamboom en heerlijk karakter mee. Inmiddels is duidelijk geworden dat Penny een HM is.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (juni 2019)

HCM via echo negatief (30-3-2021)


FIV en FeLV negatief (juni 2019)

FIV en FeLV negatief (juni 2021)


BRITS KORT- EN LANGHAAR GOLDEN SHADED


Zoe

Omdat Milan de vader is van de kittens uit Delilah en het niet verstandig was een kitten uit haar aan te houden, heb ik een andere cattery benaderd met de vraag of er een ruil mogelijk was. Zij een poesje uit Milan x Delilah, ik een silver poesje bij haar vandaan. Cattery Silversymphony ging ermee akkoord en zo gezegd zo gedaan.....Zoe kwam bij ons wonen. Ze is een heel lief aanhankelijk poesje en ik ben erg blij met haar.


PKD via DNA 

HCM, PKD en CIN 


FIV en FeLV 

DALIA

En dan onze nieuwe Britse schoonheid. Deze mooie black golden shaded dame is een kadootje in de cattery. Onze Delilah hebben we laten steriliseren omdat ze twee x achter elkaar een keizersnede moest ondergaan. Dat gaan we haar uiteraard niet nog eens aandoen. Maar met maar 1 Brittendame houden we Milan niet tevreden. En zo kwam Dalia op ons pad. Ze mag nog heerlijk opgroeien, maar wat ben ik blij met haar!!GESTERILISEERDE DAMES


SAAR

Onze allereerste kennismaking met de Ragdoll. Saar is een ontzettende lieve poes. Ze komt gedurende de dag constant even een knuffel halen. Saar vindt het af en toe fijn om op schoot te liggen, maar ligt liever strak tegen je aan op de bank. We krijgen over en weer meer dan genoeg liefde van elkaar. Saar is een seal torbie mitted en deze kleur diept steeds verder uit. Vooral haar lichaam wordt meer en meer donkerder van kleur. Ik was op slag verliefd toen ik haar kopje zag en nog steeds vertederd ze mij met haar oogopslag. Saar heeft op 6 juni 2013 een nestje kittens gehad. (zie Foto's Saar 1e nestje).


Bloedgroep A/AB


HCM en PKD via DNA negatief


FIV en FeLV negatief in maart 2013

FIV en FeLV negatief op 31-1-2014DELILAH

Onze mooie Delilah, heeft voor twee prachtige nestjes gezorgd. Heel verdrietig moesten we uit het eerste nestje afscheid nemen van Sterre. Delilah schonk ons gelukkig een tweede nest en uit dat nest blijft prachtige Vlinder. Ze gaat wonen bij mijn moeder en als we een mooie kater voor haar kunnen vinden, zal ze misschien nog voor nageslacht zorgen ook. Delilah mag genieten van haar pensioen. Lekker buiten spelen, ze geniet volop nu. 

UIT ONS LEVEN, MAAR IN ONS HART EN ZULLEN NOOIT WORDEN VERGETEN..

FAY

(Vanwege FIP moesten wel al op de leeftijd van 8 maanden afscheid nemen van Fay....)

STERRE

(Door een noodlottig ongeval is Sterre uit het leven gegrepen....)

Mooie mooie Sterre, dochter van Delilah en het pronkje van mijn moeder en mij. Veel ga ik hier niet over schrijven, dit doet te zeer, maar deze lieve schat mag nooit vergeten worden. Ze hoort hier thuis op de website van mijn cattery.....