Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cattery Van de Tobbedanser

Fokker van Ragdolls en Brits kort (lang)haar

Kittens Saar 2014

Dertien weken oud

Inmiddels zijn de kittens 13 weken geweest. Ik heb nog een laatste fotoshoot gedaan met alle kittens anderhalve week geleden. Xara is vorige week verhuisd. Bolleke en Bacchus gaan komend weekend en als laatste vertrekken Britt en Beertje. Het zijn weer hele lieve aanhankelijke kittens geworden. Wel met allemaal een heel eigen karakter. Zo willen Britt en Bacchus wel knuffelen, maar dan wel wanneer het hun uitkomt. Beertje, Xara en Bolleke kunnen heerlijk bij je komen liggen te spinnen. Dat zijn echte knuffelpoesjes. Ik hoop dat de nieuwe baasjes van de kittens net zoveel plezier aan ze gaan beleven als wij hebben gehad. We zullen ze missen!!!

Acht weken oud

Alweer 8 weken oud is het grut en ze worden steeds mooier. Boven van links naar rechts: Bacchus-Beertje-Xara. Beneden van links naar rechts: Bolke en Britt.

Het is zo'n gevarieerd nestje. Bacchus onze cream mitted, Beertje onze blue mitted, Xara onze blue point, Bolke onze red lynx point en als laatste Britt onze seal lynx point. Ze zijn heerlijk speels, maar vinden het ook fijn om geknuffeld te worden. Nog steeds is Bolke de grootste knuffelkont. Je hoeft maar in de buurt van de ren te komen en Bolke komt al om aandacht vragen. Britt is de Houdini, zij ontsnapt werkelijk uit allerlei gaatjes en hoekjes. Manon kan zich maar klaarmaken ;)

Zes weken oud

Prachtige bolletjes wol zijn het. Van links naar rechts boven: Bacchus, Beertje, Xara. Van links naar rechts beneden: Bolke, Britt.

Bolke is al mooi bijgetrokken. Hij was het ieligste kitten van het nest, maar haalt inmiddels de schade goed in. Hij is van alle kittens degene die het liefst de hele dag bij ons in de handen is. De rest is nu heerlijk op onderzoek uit en spelen veel met elkaar. Alle kittens zijn al ontwormd en niet iedereen vond dat even lekker ;)


Vier weken oud

Vier en een halve week zijn de kittens en ze groeien inderdaad nu als kool. Alle 5 zitten ze aan de babybrok, vlees en drinken ze extra kittenmelk. Vandaag was Bolke 48 gram gegroeid!! Ook zijn ze binnen twee dagen zindelijk geworden. De kattenbak stond al in de ren, maar Saar hield alles nog goed schoon. Vanochtend lagen de eerste drolletjes in de bak, super hoor! Alle kittens zijn inmiddels verzegd. Beertje en Britt verhuizen samen (houden ook deze namen), Baccus en Bolke verhuizen ook samen (idem met de namen) en Bessie Turf krijgt ook een prachtig plekje en gaat Xara heten.


Drie weken oud

Morgen alweer 3 weken oud, wat gaat het snel! Bovenste rij van links naar rechts: Bacchus-Beertje-Bolke, onderste rij van links naar rechts: Bessie-Britt


Ze reageren al op onze stemmen, komen dan naar de opening van de werpkist lopen. Britt en Bolke zijn nu al enorm knuffelig. Bacchus en Beertje zijn ontzettend ondernemend, die zie je dus ook steeds uit de werpkist hangen, roepend naar Saar. En Beertje en Bessie zijn hun broertjes en zusjes al aan het uitdagen, zij willen al spelen. Zo schattig om te zien!


Twee weken oud

Bovenste rij vanaf links:

Bacchus - mannetje - Creme point

Beertje - mannetje - Blue mitted

Bessie Turf - vrouwtje - Blue point


Onderste rij vanaf links:

Bolke - mannetje - Red point

Britt - vrouwtje - Seal lynx point


Het gaat goed met de kittens. Ze zijn alweer twee weken oud. Het is echt een toverballen nestje geworden. Alle kleuren zitten erin ;)


Moeder Saar doet het geweldig, ze voedt de kittens helemaal zelfstandig. Ook dit keer geen slagroommelk, maar ze groeien volledig op haar en dat mag na vorig jaar met vanaf dag 2 bijvoeden een wonder heten. Over ruim een week mogen ze voorzichtig op vaste voeding over en dan zullen de gewichten vermoed ik omhoog springen!


Kittens Saar

Wij verwachten rond 13 April kittens van Saar.


Saar is op 13 April bevallen van 5 kittens!

Zoals ik het nu kan zien zijn het 3 katers en 2 poezen. De kittens groeien en zijn levendig, Saar doet het fantastisch. Er zijn 4 kittens besproken en op kitten nummer 5 zit een optie. Door omstandigheden kan er altijd een kitten vrij komen, dus wees zo vrij om contact op te nemen bij interesse.