Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cattery Van de Tobbedanser

Fokker van Ragdolls en Brits kort (lang)haar

Herplaatsers

Soms moet je de moeilijke beslissing nemen om poezen in je cattery te herplaatsen. Ik maak zulke beslissingen niet zomaar. Vaak gaat daar heel wat aan vooraf. De oorzaak is meestal dat een poes na sterilisatie niet goed meer in de groep ligt. Om onrust binnen de groep zoveel mogelijk te vermijden in verband met virussen etc, moet je soms de moeilijke keuze maken de geholpen poes te herplaatsen. Tot nog toe hebben mijn herplaatsers fantastische nieuwe mandjes gevonden en genieten volop van hun nieuwe leven. De prijs voor een herplaatser is 500 euro en daar zit de sterilisatie bij in. Ik verhuis geen poezen of katers ongeholpen. Verder wil ik graag contact houden en af en toe eens horen hoe het met mijn poezen gaat. Mochten ze om wat voor reden dan ook herplaatst moeten worden bij de nieuwe eigenaren, dan wil ik daar graag van op de hoogte worden gebracht, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Tooske van de Tobbedanser

Voor onze Tooske zoek ik vanaf eind oktober een gouden huisje. Ze is ontzettend lief en aanhankelijk, maar moet je wel eerst leren kennen. Tooske is bij ons geboren en heeft in de eerste maanden van haar leven een trauma opgelopen. Ze is ergens enorm van geschrokken, ik heb nooit achterhaald waarvan. Punt is dat ze nu eerst letterlijk de kat uit de boom moet kijken. Als je haar vertrouwen hebt gewonnen, ben je vrienden voor het leven. Ik zoek een rustig gezin voor Tooske. Kleine kinderen zijn geen optie. Ze heeft hier 1 nestje gehad en was tijdens haar zwangerschap en het moederen enorm aanhankelijk. Iets van haar karakter voor haar trauma laat ze nu gelukkig weer zien. Ik heb een mooie dochter uit haar aangehouden en gun haar nu een rustig leven. Geen leven in de cattery, waar de wisselingen zo groot zijn. Tooske is 1,5 jaar oud.


Wij vragen voor haar 500 euro, ze is dan opnieuw geënt voor een jaar en gesteriliseerd.


Mocht u interesse hebben in Tooske, stuur mij dan een email met wat gegevens over waar Tooske terecht zal gaan komen. Ik zal deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Safari Issunkat

Dit is Safari Issunkat, door ons Moussie genoemd. Moussie is onlangs zwanger geweest en kreeg haar kittens te vroeg. Ze droeg er maar liefst 7. De laatste drie moesten met een keizersnede geboren worden. Ik heb getwijfeld wat te doen met Moussie, ze is enorm aanhankelijk en ik had graag kittens uit haar aangehouden. Ik kies er echter voor om geen nestje meer bij Moussie te laten komen. Haar nestgrootte was enorm, dat risico zit er weer in. Ze kreeg een keizersnede, dat risico zit er ook weer in. Beide wil ik haar niet meer aan doen. Ze is na haar nestje erg boos naar andere poezen. De wisseling in de cattery is ook voor haar niet prettig. Ze is een enorme knuffelpoes en ik wens voor haar een heerlijk plekje, het liefst met kinderen, waar ze volop haar aandacht en haar knuffels krijgt. 


Ze is getest op HCM en PKD via echo en DNA. 


Ze zal voor vertrek worden gesteriliseerd en opnieuw geënt. Moussie is 1 jaar oud. Ik vraag voor haar 500 euro.


Mocht u interesse hebben in Moussie, stuur mij dan een email met wat gegevens over waar Moussie terecht zal gaan komen. Ik zal deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.0