Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cattery Van de Tobbedanser

Fokker van Ragdolls en Brits kort (lang)haar

Herplaatsers

Soms moet je de moeilijke beslissing nemen om poezen in je cattery te herplaatsen. Ik maak zulke beslissingen niet zomaar. Vaak gaat daar heel wat aan vooraf. De oorzaak is meestal dat een poes na sterilisatie niet goed meer in de groep ligt. Om onrust binnen de groep zoveel mogelijk te vermijden in verband met virussen etc, moet je soms de moeilijke keuze maken de geholpen poes te herplaatsen. Tot nog toe hebben mijn herplaatsers fantastische nieuwe mandjes gevonden en genieten volop van hun nieuwe leven. De prijs voor een herplaatser is 500 euro en daar zit de sterilisatie bij in. Ik verhuis geen poezen of katers ongeholpen. Verder wil ik graag contact houden en af en toe eens horen hoe het met mijn poezen gaat. Mochten ze om wat voor reden dan ook herplaatst moeten worden bij de nieuwe eigenaren, dan wil ik daar graag van op de hoogte worden gebracht, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Voor Kaitey hebben we een gouden mandje gevonden


Kaitey van de Elandhoeve

Voor onze Kaitey zoek ik vanaf eind oktober een gouden huisje. Ze is ontzettend lief en aanhankelijk en wil graag in je aanwezigheid zijn. Ze is hier gekomen als fokpoesje, maar helaas is gebleken dat ze niet zo'n hele goeie moeder is. Ze wordt dan ook in oktober gesteriliseerd. In mijn cattery zitten de poezen en katers in groepjes bij elkaar. In verband met ziektes hou ik de groepjes apart van elkaar. Grote groepen katten bij elkaar, kan nogal voor stress situaties zorgen en dat wil ik op deze manier voorkomen. Ik wissel de groepjes af tussen huis en ren. Kaitey wil het liefst continue bij ons zijn. Ik kan dat hier in mijn cattery niet voor haar realiseren. Daarom zoek ik voor haar een gouden mandje waar ze de aandacht krijgt die ze verdiend. Ze is geboren eind maart 2018, dus nog maar 2 jaar oud. Kaitey kan met andere poezen, honden en kinderen.


Wij vragen voor haar 500 euro, ze is dan opnieuw geënt voor een jaar en gesteriliseerd.


Mocht u interesse hebben in Kaitey, stuur mij dan een email met wat gegevens over waar Kaitey terecht zal gaan komen. Ik zal deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

0