Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cattery Van de Tobbedanser

Fokker van Ragdolls en Brits kort (lang)haar

Herplaatsers

Soms moet je de moeilijke beslissing nemen om poezen in je cattery te herplaatsen. Ik maak zulke beslissingen niet zomaar. Vaak gaat daar heel wat aan vooraf. De oorzaak is meestal dat een poes na sterilisatie niet goed meer in de groep ligt. Om onrust binnen de groep zoveel mogelijk te vermijden in verband met virussen etc, moet je soms de moeilijke keuze maken de geholpen poes te herplaatsen. Tot nog toe hebben mijn herplaatsers fantastische nieuwe mandjes gevonden en genieten volop van hun nieuwe leven. De prijs voor een herplaatser is 500 euro en daar zit de sterilisatie bij in. Ik verhuis geen poezen of katers ongeholpen. Verder wil ik graag contact houden en af en toe eens horen hoe het met mijn poezen gaat. Mochten ze om wat voor reden dan ook herplaatst moeten worden bij de nieuwe eigenaren, dan wil ik daar graag van op de hoogte worden gebracht, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

PENNY

Ik zoek voor onze Penny (geboren 8-7-2018) een nieuw huisje. Penny is een bijzondere dame. Ze moet je echt even leren kennen voordat ze je volledig vertrouwd. Toch kan met de juiste persoon de klik er vanaf het eerste moment zijn. Ze is heel gevoelig voor stress. Ze is drie keer moeder geworden in de cattery en was een fantastische moeder. Uit haar laatste nestje heb ik een dochter aangehouden. Ik heb besloten Penny te sluiten vanwege de hoge stress factor van het krols zijn. Ze hersteld prachtig na haar laatste nestje. Penny kan niet over de groepswisselingen binnen de cattery. Dan wordt ze gestresst en gaat stress likken. Dit resulteert in kale plekken in haar vacht. Ze zit nu bij X-man in de ren, samen met een kater gaat altijd goed. Maar X-man krijgt dames op visite en dat veroorzaakt weer stress. Ze heeft een tijd in mijn huis gewoond, maar de wisseling van kittens in huis veroorzaakt ook stress.


Ik zoek voor haar een huisje met een al aanwezige kater of iemand die veel thuis is en haar alle aandacht kan geven die ze nodig heeft en verdiend. Het moet een rustige woonsituatie zijn. Kleine kinderen liever niet. Een poes moet poes kunnen zijn vind ik altijd. Als ze aandacht willen komen ze bij je. Zo niet, dan laat je ze met rust. 


Iemand dit dat respecteert is het perfecte baasje voor onze Penny. 


Penny is altijd keurig gecheckt op erfelijke afwijkingen. Uiteraard is Penny gesteriliseerd.


Bij interesse graag even persoonlijk telefonisch contact