Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cattery Van de Tobbedanser

Fokker van Ragdolls en Brits kort (lang)haar

Kittens Lea 2014

Kittens Lea 2014

view:  full / summary

Ceasar is gereserveerd

Posted by [email protected] on November 12, 2014 at 1:30 PM Comments comments ()

Ceasar is gereserveerd en wordt 13 november opgehaald om te verhuizen naar Dick en Mariska. Heel veel plezier met onze kanjer!!


Optie

Posted by [email protected] on October 13, 2014 at 8:30 AM Comments comments ()

Er zit t/m 22 oktober een optie op Ceasar!

Ceasar 9 weken

Posted by [email protected] on October 10, 2014 at 3:55 PM Comments comments ()

Alweer een week voorbij. Morgen is Ceasar 9 weken. Volgende week maandag gaan we voor de eerste check naar de dierenarts en zal hij geent en gechipt worden. Daarna kan ik dan zijn stamboom gaan aanvragen. Ceasar is vandaag naar buiten ontsnapt, de deugniet. Ik was achter in de tuin bezig (afgezet, dat wel gelukkig) en onze kleinste dame Féline vergat de deur goed dicht te trekken en ja.....dat laat Ceasar zich niet 2 x zeggen en daar ging hij, op ontdekkingstocht. Hij wist overigens niet hoe snel hij daarna weer naar binnen moest vluchten :)

Ceasar 8 weken

Posted by [email protected] on October 2, 2014 at 8:35 AM Comments comments ()

Je ziet hem gewoon per week veranderen. Zijn haar wordt pluiziger, zijn gewicht neemt toe, het wordt echt een minikater nu. Zijn streken nemen ook toe, hij is echt nergens bang voor! Met de stofzuiger speelt hij, de dweil is ook erg grappig net als de honden. Hij is de kleinste die door het huis banjert, maar alles heeft respect voor hem.....nog ;)

 

7 weken

Posted by [email protected] on September 26, 2014 at 9:05 AM Comments comments ()

Zeven weken alweer en hij groeit als kool. Hij nog is nog steeds enorm lief en aanhankelijk. Overal waar wij zitten vind je Ceasar ook. De andere poezen zijn niet veilig voor hem en ook de kleine honden moeten het inmiddels ontgelden. Ceasar doet zijn naam eer aan, hij is niet bang aangelegd :)

 

6 weken oud

Posted by [email protected] on September 21, 2014 at 11:50 AM Comments comments ()

Onze lieve Ceasar is alweer 6 weken oud. Hij is zo ontzettend lief en aanhankelijk. Hij wil continue bij je zijn en is nergens bang voor. De stofzuiger is leuk speelgoed en waar zijn al die leuke kinderhandjes die spelletjes met mij spelen?? Feline loopt de hele dag achter hem aan en knuffelt voortdurend met hem en hij laat het allemaal maar gewillig toe. Hij zoekt haar zelfs op!

Het is een heel mooi manneke met een prachtige bicolor tekening. Zijn ogen zijn schitterend diep blauw en dat staartje......dat maakt hem gewoon helemaal bijzonder ;)

.

4 weken oud

Posted by [email protected] on September 9, 2014 at 7:05 AM Comments comments ()

We hebben een paar verdrietige weken achter de rug waarin we afscheid hebben moeten nemen van twee van de drie kittens. Het eerste kitten overleed amper 5 dagen oud en het tweede kitten is nog geen drie weken geworden. Vooral het laatste kitten deed ons enorm veel verdriet omdat we al twee weken dag en nacht aan het bijvoeren waren. Als je zo intensief met een beestje bezig bent en het overlijdt alsnog.......verschrikkelijk!!!

Maar nu het laatste kitten....onze stoere dappere dodo.....na drie weken sondevoeding en een slok bij moeder, durf ik nu te zeggen dat onze Ceasar het gaan redden en een grote stoere kater gaat worden. Hij is van de sondevoeding af, want hij eet brokjes en met de slok bij moeder groeit hij dagelijks voldoende grammetjes.

Hij is een prachtige blue bicolor en weegt nu op 4 weken bijna 500 gram en dat vindt ik gezien zijn voorgeschiedenis heel netjes :)

Voor meer foto's, zie pagina foto's en dan kittens Lea 2014.

Ceasar is beschikbaar voor de liefhebber 

 

 

4 dagen oud

Posted by [email protected] on August 13, 2014 at 11:40 AM Comments comments ()

Even een update van de kittens. Het gaat zo ontzettend goed met Lea en haar zoons. Lea is een hele goede moeder en wijkt amper van de zijde van haar knullen. Dat resulteert dan ook in fantastische gewichten....179 gram, 202 gram en 189  gram op 4 dagen leeftijd!! Ik kon het niet laten en heb even een foto gemaakt terwijl Lea haar benen aan het strekken was. Ze hebben allemaal een gekleurd staartje. Rood is eerstgeborene en weegt 179 gram, groen is de tweede in lijn en weegt 202 (hij zit echt aan moedersborst vastgeplakt ;)) en dan als laatste blauw die 189 gram weegt.

De jongens mogen met 6 weken bezichtigd worden, maar mocht u belangstelling hebben, schroom niet om contact op te nemen.

 

9-8-2014 Geboren!!

Posted by [email protected] on August 9, 2014 at 10:15 AM Comments comments ()

 

Vandaag zijn na een redelijk zware bevalling 3 prachtige knapen geboren met een geboortegewicht van: geel 113 gram, groen 123 gram en blauw 118 gram

Lea had het erg zwaar aangezien het eerste kitten in stuitligging kwam en waarvan ook nog de vliezen waren gebroken. Ook nr. 2 kwam in stuit en na een behoorlijke tijd kwam de hekkensluiter keurig met zijn kopje eerst.

Zoals het nu lijkt doet Lea het als moeder geweldig. Ze poetst wat af en is nog niet bij haar kroost uit de buurt geweest. Alle drie liggen nu al heel tevreden bij moeders te slapen, wat een prachtig gezicht. Nu de gewichten even in de gaten houden of Lea goed melk geeft, maar daar zit ik helemaal niet over in. Volgens mij gaan deze knapen flink groeien op moedersmelk ;)

Verwachte kleuren zullen zijn: seal, black, blue, lilac en Chocolate in de patronen point, bicolor, mitted of mid-high white. Even afwachten dus nog.

Meer foto's zijn te bewonderen onder tab Foto's en dan Kittens Lea 2014

 


Rss_feed